Alla inlägg under maj 2010

Av Ida - 28 maj 2010 13:59

Jupps så är det poff bara så blev han nerputtad i vagnen och så drog de! Men för att då inte få farbror blå plingandes på dörren nu inom ett par minuter tänker jag även erkänna att mamman var ytterst medhjälplig när det kommer till just den här kidnappningen. ;) Mao Jenny tog med sig Osse ut på promenad så det var inte det minsta hemskt för någon av oss - jag har precis fått rapporter om att prinspojken sover nu och det är ju bara så bra! :)


Skönt för mamman att få lite ensamtid. ;)

Av Ida - 28 maj 2010 11:04

Dagen började som vanligt med avlämning på skolan för Toria, följt av att vi gick hem för att se film... Jodå, så långt var ju allt tämligen normalt. Sedan blev det brådis och vi åkte ner på stan för att käka lunch med Gurra och Åkesseson.


Snabbt hem och hämta träningskläderna, iväg och hämta Toria på skolan och så iväg för att köra afro med Hea. Toria körde järnet och jobbade nog hårdast av oss alla tror jag. ;)


Men vi hade iaf ruskigt KUL! Tack Hea för ett jättekul träningspass, Osse min lilla vikt gjorde att armarna övervägde att säga upp sig senare på dagen. :P


Hem igen och göra sig iordning så fixa middag till familjen sedan drog jag och tjejjerna ut! Tjejerna  är då såklart Jenny och Hea. Vi var ner på Rix FM på stan och hörde på ett band, det var väl sådär men fullt acceptabelt. Dessutom en riktigt söt gitarrist - undrans vad det är med mig och långhåriga pojkar som kan lira gura?!? Jag hävdar fortfarande att det är därför jag har ihop det med Gurra. ;) :P

Av Ida - 26 maj 2010 22:04

Framsidan av mitt och Osses rusande och omloppande är medaljernas framsida. ;)


Nackdelen är att vi blir rätt kalla, frusna och tämligen trötta av att vara med både i blodomloppet och vårruset... Hur som helst så har vi nu genomfört båda de två sakerna på en vecka och fy fan vad vi är BRA!


En ruskigt irriterande sak med vårruset var dock en sak jag störde mig på när vi var på blodomloppet - tror arrangörerna verkligen att deltagarna är döva? Hur som helst en rent gräslig volym och ska jag iväg på någonting liknande någon fler gång blir det hörselkåpor PÅ grabben för jösses vilken volym det var! Det skiljer sig en aning mellan det vi var på och en rockkonsert, på den sistnämnda kan jag utan omsvep acceptera att jag måste skrika åt den som är precis bredvid mig för att göra mig hör men på en sådan här sak blir jag bara förbannad av hög volym. :S


Här kommer iaf bilder på grabben med lite grus. ;)


  

Blodomloppet


  

Vårruset.


Det lustiga är att det var kallare - betydligt kallare idag än för en vecka sedan så nu var det vantar och mössa PÅ!

Av Ida - 26 maj 2010 15:07

Fudge är en av mina svagheter - det är rent gräsligt gott! Jag vet inte men som tur är så köper jag det inte så ofta, nu närmast var jag ner på stan en snabbsväng för att köpa en skylt till ytterdörren. "Varning för hunden" står det på den och den är självklart ohyggligt FUL och i gul plast, men vad gör man?


Hur som helst, på väg tillbaka till bussen så går jag förbi ett stånd där de sålde fudge och engelsk konfekt - läskigt gott! Alltså blev jag ju bara tvungen att handla lite.. ;) Okej, det blev rätt mycket innan jag var klar, men ändå, jag köper som sagt var sällan den typen av godis eller någon modell godis alls åt mig själv. :P

Av Ida - 25 maj 2010 13:55

Nu äntrar vi snart åter bussen för en tripp ner på staden. På agendan står fika med Jenny och inte att förglömma (den här gången ska jag BANNE MIG komma ihåg det) sockar till mamman.. Det var någonting mer också men det kommer jag dessvärre inte ihåg. Pinsammt att man inte kommer ihåg någonting nu för tiden -kan man skylla på amningshjärna?

RC

Av Ida - 25 maj 2010 13:23

Ja, jag tänkte vara med och tävla om lite kattmat för kisse käkar faktiskt Royal Canin... Och faktiskt även just det foder som jag länkar till - även om damen i fråga käkar kattungemodellen för att det är enda fodret på marknaden som katten i fråga (kräsen till tusen!) kan käka utan att magra.


  

Is tha shit enligt CopyKatten. ;)

Av Ida - 25 maj 2010 09:07

Ja, det blev morgonens fråga, vi tog oss upp och iväg men på grund av regnet valde jag att ta bussen med Toria till skolan.. *suck* Så kommer vi till bussen, jag joggandes och bärandes på Osse som hängde med i bärselen, Toria i ena näven och ja. Ni vet ungefär hur det kan bli. ;)


Så kommer vi på bussen och bussen går bara bakåt!! Nämen hjälp! Vi kommer att komma sent i den här takten kände jag men då som tur var tog bussen som skulle gå ett par minuter senare tag i saken och körde fram så vi fick ta den istället. 20 minuter senare var jag hemma hos den svarta ligan igen och så de två små såklart. ;)


Copy och Rebecka har tydligen hittat varandra och de är tämligen söta ihop för då katten sätter sig under en stol sätter sig den lilla hunden under en annan, knasigt söta små djur. De dricker ur samma skål och idag har jag hittat dem sovandes tillsammans i en ända stor pälsboll. Perser möter malteser på något märkligt sätt...

Av Ida - 24 maj 2010 23:01

Sex and the City 2 läggs till listan med filmer jag bara MÅSTE se, helst nu inatt men jag inser ju att det kan vara svårt att få tag i den alltså får jag vänta tills den har börjat gå på bio. Men det är nästa prioritering för mig, jag ska skaffa mig en date och så går jag och skaffar popcorn. :D


Är du sugen på att följa med? Hör av dig så drar vi omgående. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards