Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Ida - 18 maj 2010 19:28

Uff, det är sååå trist att göra vissa saker. Andra saker är mer hanterbart. Idag blev det verkligen inte som jag tänkt men det funkar nog ändå. Städningen av hemmet blev skjutet till morgondagen, däremot var jag med på städdagen för brf. Jättekul! Eller så inte. :S Men jag har iaf klippt ner ett par buskar spirea och det känns väl som bra eller så, dock inte så många andra som var ute just på våran gård, här var det jag, Toria, maken och Osse som var ute och handen på hjärtat Osse är inte så vass på trädgårdsarbete ännu.


Nu närmast halv åtta hos mig och softande med dottern innan den ligistiga sonen kommer att mjölkhuligana för kvällen.

Av Ida - 18 maj 2010 08:11

Idag följde Jenny med Toria till skolan så jag och Osse fick sovmorgon. Skönt! Ibland blir man nöjd över att man får lite lyx i vardagen, i övrigt så har knät lagat sig över natten så nu är jag fit for fight igen. *gilla*


Förutom det ska jag ta och försöka göra klart framsidan, vattna lite blommor och sedan om jag blir riktigt inspirerad ska jag städa hemmet MEN det är strålande sol så det blir nog inte så mycket av den varan men man kan väl drömma?? ;)


Vad gör vi mer idag? Långprommis tror jag för det ser ut som om min gosiga stig i skogen tinat fram och har jag riktigt tur kanske, kanske, kanske jag tar mig en sväng ut med ett par dummies och grabben med lite grus i, det vore hur nice som helst. :)

Ovido - Quiz & Flashcards