Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Ida - 28 maj 2010 13:59

Jupps så är det poff bara så blev han nerputtad i vagnen och så drog de! Men för att då inte få farbror blå plingandes på dörren nu inom ett par minuter tänker jag även erkänna att mamman var ytterst medhjälplig när det kommer till just den här kidnappningen. ;) Mao Jenny tog med sig Osse ut på promenad så det var inte det minsta hemskt för någon av oss - jag har precis fått rapporter om att prinspojken sover nu och det är ju bara så bra! :)


Skönt för mamman att få lite ensamtid. ;)

Av Ida - 28 maj 2010 11:04

Dagen började som vanligt med avlämning på skolan för Toria, följt av att vi gick hem för att se film... Jodå, så långt var ju allt tämligen normalt. Sedan blev det brådis och vi åkte ner på stan för att käka lunch med Gurra och Åkesseson.


Snabbt hem och hämta träningskläderna, iväg och hämta Toria på skolan och så iväg för att köra afro med Hea. Toria körde järnet och jobbade nog hårdast av oss alla tror jag. ;)


Men vi hade iaf ruskigt KUL! Tack Hea för ett jättekul träningspass, Osse min lilla vikt gjorde att armarna övervägde att säga upp sig senare på dagen. :P


Hem igen och göra sig iordning så fixa middag till familjen sedan drog jag och tjejjerna ut! Tjejerna  är då såklart Jenny och Hea. Vi var ner på Rix FM på stan och hörde på ett band, det var väl sådär men fullt acceptabelt. Dessutom en riktigt söt gitarrist - undrans vad det är med mig och långhåriga pojkar som kan lira gura?!? Jag hävdar fortfarande att det är därför jag har ihop det med Gurra. ;) :P

Ovido - Quiz & Flashcards