Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Ida - 19 maj 2010 15:28

Återigen besiktad UA, skönt! Dessutom fick han två sprutor så nu är han färdig för denna gången. Ont gjorde det tydligen för arg blev han i säkert 10 sekunder. ;)


Mammas Osseboss. 8280g tung, 70cm lång och ja... En himmelans massa skratt senare så stegade familjen ut från bvc. Sprutad och klar. Jag gillar min Osse!

Av Ida - 19 maj 2010 12:47

Nu ska jag vara rent gräsligt svensk! I vintras klagade jag högljutt över snömängden och även kylan, nu ska jag göra motsatsen dvs klaga intensivt över det gräsliga högtryck som ligger över just MITT hem idag!


35 grader and counting säger jag bara helv* så varmt! Hundarna ligger som slagna grisar och att göra annat än att gå lite försiktigt är bara att glömma om man inte förlägger träningen till vatten - vilket jag inte hade avsikt att göra idag. Nu ska vi snart iväg på bvc, Osse sover i vagnen efter att ha hämtat storasyrran, hundarna ja, som sagt de ligger och flämtar i värmen och själv funderar jag starkt på huruvida det är helt okej att gå naken tvärs genom ersboda för att inte svimma i värmen! :S


Dock, det kommer säkert att bli ännu hetare framledes så jag får nog skaffa mig stadig frys - fysrum kanske man borde installera? Eller varför inte ett kylrum - det torde funka klockrent för sanning att säga så fungerar jag som bäst när det är sisådär 8 grader varmt ute. :P

Av Ida - 19 maj 2010 11:25

Nu tänker jag kanske i första hand på människor som har väldigt lätt för att utala sig i termer att om... så..


Ibland skulle jag också vilja vara så enkelspårig just för att det måste banne mig vara lättare om man inte kan se gråskalan.


Om logikens uppbyggnad funkade klockrent - oj så lätt livet vore att leva!


En schäfer anföll mig, alltså kommer alla schäfrar att anfalla mig i alla lägen och i alla väder! Klockrent! Då kan jag undivka alla schäfrar och aldrig någonsinn råka ut för någonting tråkigt... Troligt, eller så inte! Men nog vore det lättare om gråskalorna inte fanns, samtidigt fruktandsvärt tråkigt!

Av Ida - 19 maj 2010 09:38

Här stigs inte längre upp för sanningen är onekligen att varenda morgon kliver jag ner. Ja, ner för trappen till undervåningen för att göra iordning oss för dagen. Det är frukostar som ska fixas för barn och hundar, påklädning (barnen får kläder på kroppen och hundarna får koppel) och så tar vi oss ut.


Varenda morgon är det som samma läge man klär sig och ser till att alla andra är klara sedan är det bara ut för hundarna ska ju ut även om det råkar vara helg. ;) Hur som helst nu har vi fått Toria till skolan och Osse ligger en stund på golvet, hundarna är välrastade och själv ja... Jag känner mig väl inte superpigg men jag kommer säkert att överleva det här också, det misstänker jag skarpt. Ute är det kladdigt och tryckande i skrivandets stund 22 grader varmt och såååå massa åska i luften, förvisso behövs det säkert regn men varför åska??


Senare på dagen bjuds det på att hämta hem Toria och att gå med barnen till bvc för att Osse den lilla ligisten ska ha sin femmånadersspruta - jo även fast han snart blir sex månader. Tänk min lilla grabb är snart ett halvår!! Tiden går fort fram för mig känner jag.


Nu blir det ändå fast jag hade lovat mig själv att slappa en stund att städa undan i köket för här ser det onekligen ut som om en bomb har briserat. :S IGEN!!

Ovido - Quiz & Flashcards