Alla inlägg under mars 2010

Av Ida - 28 mars 2010 09:06

Igår blev inte så mycket gjort måste jag nog säga. Först åkte jag ner på jobbet ett tag och hälsade på, eller egentligen var det jag och Osse som åkte. Trevligt var det i alla fall. :) Sedan en tripp till makens morföräldrar, mycket nice att träffa dem igen. Vad hann vi mer med - vi handlade mat och gjorde första riktiga grillningen för året. I snöyran stog Gurra ute och grillade - emellanåt gick han in och värmde sig för långgrillning tar liksom 2 timmar. GOTT blev det i alla fall.


Nu idag ska vi försöka hitta på andra saker - vad det blir - det återstår att se. :)

Ha en härlig söndag!

Av Ida - 27 mars 2010 11:08

Jupps, vi har sparkat igång dagen ordentligt. Hundarna är rastade, alla har fått på sig kläderna, jag har bakat scones till frukost och frukosten är slukad. Hundarna och katten har fått mat och kattens låda är fixad. Jag vet inte men det känns som om det här är uppstarten på en härlig lördag! Undrans vad dagen kommer att bjuda på för spännande för oss nu?? Den som lever lär se, hoppas att det blir kanonkul i alla fall. :)

Av Ida - 26 mars 2010 18:05

Det är vad jag har gjort, jag har installerat, avinstallerat och installerat program om och om igen. Men nu jäklar verkar det fungera!!


Nu ska jag bara fixa lite mat till familjen så blir alla nöjda och glada. ;)

Av Ida - 26 mars 2010 10:15

Härliga tider. En dags konstant knölande måste jag nog säga om gårdagen och idag när han vaknade var det som att han slog upp ögonen och sa "god morgon världen - vilken fantastisk dag det blir idag!" jag blir helt förvirrad för att ena dagen är det si och andra dagen är det så.


Nu idag ska vi åka på stan och bara softa, lunchdate är inplanerad efter att jag fått hem Toria. Jag vet inte men dagen känns onekligen rent underbar! Äntligen fredag?? Å andra sidan, vad är skillnaden mot en måndag?

Av Ida - 26 mars 2010 00:17

Ja, alltså de där man har lääääängst in i garderoben som med jämna och ojämna mellanrum hånler och säger - trodde du ens att du skulle få på dig oss igen?!? Jag såg något tv-program för hysteriskt länge sedan om att många har ett eller ett par byxor som de ska ha "när de gått ner de där extrakilona". Jag är dessvärre inget undantag. Jag har ett par knallgula (inte den snyggaste färgen) jeans som är riktigt smala, en vacker dag ska jag ta mig i dem igen. Dock, det förutsätter att jag går ner minst 4 kg till och om jag bara fortsätter i samma takt som nu torde det infalla innan sommaren är över. DOCK - risken känns inte så stor, men det är målet iaf. :)


Nu närmast är målet att kunna ha samtliga jeans jag hade före den här graviditeten, de flesta går utan problem att få på sig men magen har som inte återfått sin tidigare form så det är inte så pass okej att jag kan gå UT iförd alla, varvid jag håller mig till tjockisjeansen ett tag till.

Av Ida - 25 mars 2010 20:42

Mammas Osse är försvunnen! Istället för min gosiga mysgrabb har här landat en tämligen irriterad typ som skriker och bråkar, biter och rivs.. Jag vet inte men så brukar inte MIN Osse vara. Osse är en rar gosse som mestadels är till för pussar och kramar, mys och gos. En glad prick som för det mesta har ett leende eller en blöt puss över... Den här grabben har sovit 30 minuter på hela dagen och det funkar inte!


Jag har som inte sett på maken, det är helt sanslöst, mamman blir aldeles matt och jag misstänker skarpt att Ossen är i samma läge. Nu ska här kvalitets-sövas och hoppas på att han somnar.

Av Ida - 25 mars 2010 17:05

I vanliga fall brukar mina spontaninköp handla om att jag köpt kläder till barnen, idag - iofs även det men framförallt jag har köpt en ny mobil till mig själv! Eller jag och jag - jag fick den så fint av maken. :) *snäll kille*


Här är nya snyggingmobilen. ;)

  

Den är blank och lila och JÄTTEGULLIG! Avundsjuk?? ;)


Osse däremot har varit på ett rent hemskt humör idag och har verkligen vägrat att sansa sig. Från 06:30 har han varit vaken med undantag av totalt 30 minuters powernaps - fördelat på ett antal gånger. :S Stackars pojk! Jag hoppas dock att han får sova ordentligt nu ikväll för annars kommer vi nog båda att gå under.

Av Ida - 24 mars 2010 21:16

Man brukar säga att man inte ska dömma hunden efter håren eller att man inte kan bedöma en bok efter utsidan. Gäller samma premisser på folk? Jag vet inte men hur många ser inte en ung kille med en am.staff eller pitbull som en ligist eller i vart fall hood-wannabee? Eller en ung tjej med en vavva i en väska som en primadonna? Jag vet inte men nog är man ibland lite snar att dömma andra, likväl som sig själv...


Man väljer olika sätt att förhålla sig till saker beroende på vilken situation man är i, på jobbet, som mamma, som fru, som älskarinna... Ja, oavsett vilken roll det än är man har gentemot den person man förhåller sig till så kommer man att visa en del av sig själv. Sällan är det fullständigt hur man är dygnet runt, möjligen att de man bor med under en längre tid verkligen kommer in under skinnet på en men de man bara träffar kortare perioder - de får ändå bara se fasaden, det som finns på ytan, det som alltid svarar att allt är bra...


Den där sidan där man är förbannad kan man kanske inte undanhålla i alla lägen även om man allt för ofta biter sig i läppen och tänker att jäkla idiot varför skulle du nödvändigtvis göra så?!? Snarare det än att man ger alla som man stör sig på dagens avhyvling, vilket kanske ibland inte vore så dumt. Med åren har jag blivit läskigt "duktig" på det vi svenskar kanske gjort oss mest kända för - jämnmodet. Man borde kanske ibland återgå till orginalet och svära till när folk uppför sig som klantskallar, men samtidigt - det är knappast värt att dö för...

Ovido - Quiz & Flashcards