Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Ida - 26 mars 2010 18:05

Det är vad jag har gjort, jag har installerat, avinstallerat och installerat program om och om igen. Men nu jäklar verkar det fungera!!


Nu ska jag bara fixa lite mat till familjen så blir alla nöjda och glada. ;)

Av Ida - 26 mars 2010 10:15

Härliga tider. En dags konstant knölande måste jag nog säga om gårdagen och idag när han vaknade var det som att han slog upp ögonen och sa "god morgon världen - vilken fantastisk dag det blir idag!" jag blir helt förvirrad för att ena dagen är det si och andra dagen är det så.


Nu idag ska vi åka på stan och bara softa, lunchdate är inplanerad efter att jag fått hem Toria. Jag vet inte men dagen känns onekligen rent underbar! Äntligen fredag?? Å andra sidan, vad är skillnaden mot en måndag?

Av Ida - 26 mars 2010 00:17

Ja, alltså de där man har lääääängst in i garderoben som med jämna och ojämna mellanrum hånler och säger - trodde du ens att du skulle få på dig oss igen?!? Jag såg något tv-program för hysteriskt länge sedan om att många har ett eller ett par byxor som de ska ha "när de gått ner de där extrakilona". Jag är dessvärre inget undantag. Jag har ett par knallgula (inte den snyggaste färgen) jeans som är riktigt smala, en vacker dag ska jag ta mig i dem igen. Dock, det förutsätter att jag går ner minst 4 kg till och om jag bara fortsätter i samma takt som nu torde det infalla innan sommaren är över. DOCK - risken känns inte så stor, men det är målet iaf. :)


Nu närmast är målet att kunna ha samtliga jeans jag hade före den här graviditeten, de flesta går utan problem att få på sig men magen har som inte återfått sin tidigare form så det är inte så pass okej att jag kan gå UT iförd alla, varvid jag håller mig till tjockisjeansen ett tag till.

Ovido - Quiz & Flashcards