Alla inlägg under april 2010

Av Ida - 6 april 2010 15:40

Sådärja, nu har vi haft finfrämmen här hemma, Jenny passade på att försköna vårt hem en stund på väg till jobbet. *gilla* Efter att ha suttit här hemma och pratat en stund och att jag har hunnit rasta av hundarna en snabbis så funderar vi på vad vi ska hitta på för hyss under kvällen.


Osse sover i vagnen nu en stund och Toria sitter och pysslar. Jag vet inte riktigt vad det kommer att bli ett bud är att det ska bli en cirkuskyckling. Hur det ser ut återstår att se men det låter spännande!


Så till det trista, när jag satt vid köksbordet kom det en taxi sladdande runt höret, precis där Toria och hennes kompisar brukar sitta och leka. :S Den mycket upprörda mamman ringde till taxibolaget och var riktigt irriterad för det fanns inte en chans på planeten att de skulle hunnit stanna om det satt en unge på uppfarten. Nu gick det bra men attan i det vad arg jag blev! För onekligen - kör man in på ett område ser man till att hålla nere farten!!!

Attityden hos vd för företaget gjorde mig inte gladare, så nu finns det ett bolag i den här stan som inte behöver skjutsa mig och de mina någon fler gång. :/

Av Ida - 6 april 2010 11:03

Jag har en ovanligt lättsam bebis i vanliga fall och så får jag nog säga att han är även idag. Hundprommisen då hängde han på magen min (fördelen med att det håller på att tina fram och inte är gräsligt halkigt), när jag badade låg han på en filt på golvet och funderade med en badanka, frukost för storasyrran och hundarna - då hängde han bara med. När jag körde tvätten i morse, då satt han i sittern och var en solskensgrabb... Ibland undrar man om det verkligen kan vara såhär enkelt att ha en bebis?!? Matning på natten och låg i sin egen säng större delen (tills mamman blev en lat rackare) till morgonen.


Toria på solskenshumör och har fått tillåtelse att sitta vid datorn en stund nu på förmiddagen. Snart dags för lunch och livet ser riktigt trevligt ut. Jag vet inte men just idag gillar jag mitt liv. :)

Av Ida - 6 april 2010 00:01

Jamen, jag lovar det hade jag! Men i helsicke att jag kommer ihåg vad det var.. På samma sätt som jag hade tänkt ut ett väldigt fiffigt inlägg.


Å andra sidan i brist på det kan jag skriva om en sak jag läste om i dagens tidning - på nätet. ;) Att bloggeliten ska granskas från skatteverkets sida. Jaha?!? Vad är skillnaden? Självklart ska de beskattas för de saker de tar emot, jag kan inte se bekymmret med det hela. Däremot kanske vissa bör tänka efter innan de mottar "gåvor" som de egentligen inte vill ha - är det värt att skattas för. ;)


Däremot en väldigt tråkig och sorglig nyhet kom nu ikväll när HV de skitarna slog mina hjältar Skellefteå AIK, men jag säger då en sak i alla fall - jag är ingen medgångssupporter!

Av Ida - 5 april 2010 21:07

Ja, det här med att man kommer hem från Klinten innebär även att tvätten kommer hem.. :S Jag får nog erkänna, jag är inte så lite imponerad av mängden tvätt jag och resten av min familj lyckas producera under en helg på bortaplan. Eller så är det så enkelt att man kanske även hade "glömt" att motionera tvättmaskinen innan vi for. Mycket möjligt! Nu är 2 maskiner körda och det känns som att det är möjligt att andas igen, dock imorgon bitti blir det bara på't igen med förnyad kraft. Mamman  2 - tvättkorgen 4. Vi får se hur det slutar i andra änden av veckan. ;)

Av Ida - 5 april 2010 18:17

Sådär, nu är vi hemma igen. Skönt för alla inblandade. Middag inandades (jo faktiskt det gick så pass fort) på frasses (de har lightare käk - light är det inte men inte fullt så flottigt går det ju att lösa det). Dottern är badad, första tvätten är snart klar, hundarna har käkat och blivit rastade, mamman och Ossen är parkerade i sängen och hoppas på att få en härlig natts sömn... Dock, Osse verkar inte riktigt trött ännu - kanske för att han sov genom hela bilfärden och besöket på frasses...


Nu tv och softande en stund. :)

Av Ida - 5 april 2010 11:40

Onekligen en god natt efteföljs av en god dag. Eller brukar i vart fall göra det och efter att Osse den söte gOssen sovit 12 timmar inatt med bara en tankning mitt på borgar det här för en riktigt lysande dag. :)


Nu efter frukost och morgonjoxande håller det i sig och alla verkar vara på ett rent strålande humör, mamman inte minst för det är verkligen skönt att ha fått sova ut.

Av Ida - 4 april 2010 14:00

Då var lunchen uppäten, hundarna har fått frukost i det fria i morse och alla ungar verkar rätt nöjda - för nu. Jag vet inte men jag överväger starkt att gå och lägga mig en stund efter nattens övningar. Kanske kan jag tillåmed få en liten kille med mig. Det måste vara bland det mest rogivande som finns, att ha en liten bebis som sover bredvid sig. :) <3 Mammas lilla hjärtegrabb.

Av Ida - 4 april 2010 09:05

Ja, det blev det i alla fall de fåtal timmar mamman fick förmånen att sova. Första delen av natten gav min egen mage upp - kan det ha varit någonting jag ätit?? Andra delen av natten, dvs från FEM hittade Toria på att det var morgon... Jippi! Osse däremot som man skulle kunna tro skulle ligga bakom mammans sömnlöshet har däremot sovit hela långa natten från halv nio igårkväll. Fullt normalt för att vara honom men kanske inte helt logiskt om man är en så liten gOsse.


Nu är hundarna rastade, diskmaskinen går för fullt och familjen ligger och ser morgontv. Det är med andra ord dags för mig att sätta igång med att göra frukost till hela gänget. :)

Ovido - Quiz & Flashcards