Alla inlägg den 4 april 2010

Av Ida - 4 april 2010 14:00

Då var lunchen uppäten, hundarna har fått frukost i det fria i morse och alla ungar verkar rätt nöjda - för nu. Jag vet inte men jag överväger starkt att gå och lägga mig en stund efter nattens övningar. Kanske kan jag tillåmed få en liten kille med mig. Det måste vara bland det mest rogivande som finns, att ha en liten bebis som sover bredvid sig. :) <3 Mammas lilla hjärtegrabb.

Av Ida - 4 april 2010 09:05

Ja, det blev det i alla fall de fåtal timmar mamman fick förmånen att sova. Första delen av natten gav min egen mage upp - kan det ha varit någonting jag ätit?? Andra delen av natten, dvs från FEM hittade Toria på att det var morgon... Jippi! Osse däremot som man skulle kunna tro skulle ligga bakom mammans sömnlöshet har däremot sovit hela långa natten från halv nio igårkväll. Fullt normalt för att vara honom men kanske inte helt logiskt om man är en så liten gOsse.


Nu är hundarna rastade, diskmaskinen går för fullt och familjen ligger och ser morgontv. Det är med andra ord dags för mig att sätta igång med att göra frukost till hela gänget. :)

Ovido - Quiz & Flashcards