Alla inlägg under juni 2010

Av Ida - 3 juni 2010 10:00

Sådärja, Toria som inte har sovit inatt (eller iaf bra lite) har nu varit hos farbror doktorn och fått konstaterat det mamman redan hade listat ut - dubbelsidig öroninflammation. :S Jahapps. Trots idogt mössanvändande så har ÖI åter drabbat min lilla trollunge.


Senare idag måste jag ta mina småttisar ner på stan för att få tag i penicilin och en tunnare mössa (så att hon inte fuskar på skolan!) att ha på sig nu när det blir varmare ute..


Osse mammas lilla gosse ja, han fick vara hemma med Jenny när jag åkte iväg med Toria, tydligen var han inte på sitt bästa solskenshumör men nu ligger alla "mina småbarn" och sover, Jenny i soffan, Toria i Jennys säng (med Rebecka i famnen) och Osse i vagnen. Söta ungar! Själv passar jag på att köra ett par maskiner tvätt, det blir liksom rätt mycket av den varan här har jag märkt.

Av Ida - 2 juni 2010 23:19

Nu har jag kämpat med lillgrabben senaste dagarna för att få honom att i alla fall acceptera välling - dock med noll och ingen framgång, han spottar, fräser och blir rent ut sagt skitarg!


Mat däremot äter han med god aptit men vällingen verkar tvärkört att få i honom. Märkligt! Men men, så länge han accepterar allt annat får väl mamman ge sig på just den punkten.


Nu har jag istället erkännt att okej, välling funkar inte men grabben ÄLSKAR morotsjuice och bananer så ja - då får han käka det i första hand. ;)

Av Ida - 1 juni 2010 11:40

Är vad vädret i Umeå bjuder på idag. Jag har förvisso mest varit inne pga att Toria inte är helt hundra ännu, men det är bra nära!


Vad mer, jo vi har ju hunnit med att sköta om disken och tvätten (utom en matta som ska tvättas nu närmast). Osse ligger på golvet och brottas med en body (som han inte längre har på sig). Högljudd är han den grabben när han leker. Knastomte. ;)


Men det som är kul är att han har börjat röra så mycket på sig att man vet som aldrig var han är om han är tyst för han är min lilla racerbil. ;)

Av Ida - 1 juni 2010 09:53

Nu såhär i början av sommaren kan man faktiskt göra det - någon gång. GOTT var det i vart fall och det känns ju onekligen som om vi fick oss en stadig frukost så att vi står oss ett tag. :)


Hundarna matade och rastade, ska försöka hinna städa ordentligt idag - hur det går återstår såklart att se men det är planen i vart fall. Torias feber har gav sig igår men hon är fortfarande lite hostig. Imorgon tror jag att hon får gå till skolan iaf. :)

Ovido - Quiz & Flashcards