Alla inlägg den 25 juni 2010

Av Ida - 25 juni 2010 20:28

Onekligen då har man planterat majstången färdigt för iår.. Ett helt långt år tills nästa gång det är acceptabelt att köra ner saker i backen hur som helst. ;) Förutom det har vi grillat (så "Svensson" som det bara kan bli) blev helt okej även om man kunde ha gjort det på "riktigt" och helgrillat för bättre smak men vi har ingen sådan grill här - men vi har funderingar på att ta hit en annan grill så vi kan köra större köttbitar på grillen. *mums*


Jag har fått mig en öl (eller två) och nu är man själv planterad i sängen med Osse-boss för jag törs ärligt talat inte lämna honom i sängen på övervåningen och själv gå ner även om han brukar sova bra så finns det en risk att han vaknar, upptäcker att han är själv och då kryper ur bingen med en jättesmäll.. Känns rätt onödigt.


Som tur är har jag laddat med en massa filmer som jag har med mig (beställde 11 filmer i måndags som jag fick i onsdags) just för att ha någonting att göra här uppe i ensamheten.

Av Ida - 25 juni 2010 13:36

Kan ni lista ut vad det står för blir jag klart imponerad. ;) Men jag kan säga att det är siffrorna för dagen. :P


Hur som helst, vi är i klinten och softar. Toria och pappan tog traktorn för att hämta hem björkris, Osse och djuren sover vilket då innebär att mamman får vara inne och passa den sovande sonen (för honom är det INGEN som litar på längre!).


Planen är att bygga en midsommarstång- mao en jättepenis ska ner i marken för att befrukta den så vi får massor med skörd till hösten... Gammelnordiska riter har rätt märkliga företecken måste jag säga!


Vad mer idag, nä, det kommer verkligen inte att hända mycket här utan det är mer frågan om att vi ska gå ner i varv och kanske om andan slår till ska vi försöka göra någonting vettigt, på sikt, kanske... Med lite tur. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards