Alla inlägg den 14 juni 2010

Av Ida - 14 juni 2010 22:52

Nu har jag sjuka barn igen och jag vet att man inte kan klaga egentligen, MEN det är rent helvittiskt tråååååååååååkigt som start på sommarlovet, den tid på året då man bara ska ha kul och göra massa bus!


Så idag blev det läge att ta det lugnt, lite filmtittande för Toria och lite bus för oss andra. Osse fick sista biten av antibiotikakuren så imorgon slipper den lilla ligisten i vart fall att knapra kåvepenin. Tydligen är det äckligt på riktigt!


Jag och den svarta ligan var ute en sväng och busade men det blev bara en kortis för dem idag. Planen var att jag skulle hinna träna idag men inte ens det har blivit gjort, synd för jag var egentligen riktigt träningssugen.

Av Ida - 14 juni 2010 12:14

Hmmm, IGEN!!


Toria äter återigen antibiotika, ny öroninflammation och ny kur.. Osses kur är inte heller slut så vi pytsar in medicin i än den ena och än den andra ungen. :S Mammas stackars busar.  Toria verkar i vart fall inte hysteriskt påverkad annat än av febern och den kan man ju ge en känga med alvedon eller ipren...


Själv, ja jag låter som en ångbåt och mår verkligen inte prima..


Igår gjorde jag och Jenny dock stan osäker, vi var och såg bio - Sex and the City 2, den var förvisso grymt nerskriven men med det i tanken så måste jag säga att den faktiskt levde upp till förväntningarna som ändå var rätt högt ställda. MASSOR av fina kläder, skor i enorma mängder och en hel del roliga "oneliners" - dock jag och Jenny var precis i rätt sinnesstämmning för det hela så det kanske var det som gjorde filmen, vem vet men jag gillar den!

Ovido - Quiz & Flashcards