Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Ida - 27 juni 2010 23:41

Jahapps, idag skulle vi ha åkt hem - icket då! Vi blev kvar här och det känns väl helt okej. Barnen sover, maken ser fotboll, vissa svarta hundar (Häxa och Magoo) är ute i hundgården en sväng nu på kvällskröken, Dina ligger inne och fiser.


Cops ja, hon gör det katter göra allra bäst - hon tokslappar!


Idag ja, vad har jag gjort idag? Jag har städat, tvättat, diskat, lagat mat, pysslat med jyckarna och inte att förglömma - för då blir nog Toria en irriterad typ - vi har varit och hjälpt till med kalvmatningen hos grannen. Toria hävdar att det LÄTT är det bästa på hela sommaren. :) ;) Klockrent!


Förutom det vanliga har jag börjat fundera på om hemmet är nog stort. På sikt kommer Osse att behöva ett rum, men vilket rum ska ryka då? Datarummet eller hundarnas rum? Som det ser ut nu blir det datorerna som blir hemlösa men vad jag ska göra av resten av kontoret har jag ingen aning om - läskigt! Hundarna kan jag ju bara inte kasta ut ur sitt rum, det har vi pysslat med för mycket för att få "rätsida" på.. Hmmm. Ska man flytta? I så fall behöver vi ju ett hystersiskt stort hus för att rymmas, för inte flyttar jag och får det mindre eller lika stort som vi har det nu - det finns inte på planeten! Samtidigt, när vi har bytt golven och fixat lite till är hemmet klart och hur kul är det egentligen? Visst är det kul en stund när man har fått klart men samtidigt så känns det lite märkligt att få klart bara sådär för då är det ju "färdigt"...


Å andra sidan - maken har helt rätt, varenda gång jag har fått ett snyggt sovrum - då flyttar vi! Mao, en tapetsering av sovrummet senare och vi är på gång. ;) ;)

Ovido - Quiz & Flashcards