Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Ida - 20 juni 2010 12:44

Min gubbe har äntligen kommit hem och det som är bäst med det - jag får lite egentid! Jag hoppas nu närmast tämligen mycket på att hinna lägga mig i badet en timme eller så för det behöver mammakroppen. Risken är dock klart överhängande att mamman kommer att göra det mamman gör bäst - somnar. ;)

Av Ida - 20 juni 2010 09:12

Det har jag och jag känner mig förvånandsvärt pigg. Somnade gjorde jag snett efter fyra och nu just före nio kom Jenny hem och då passade den "söte" Magoo på att hälsa henne välkommen hem med skall... :S Jaja det var onekligen hög tid för mig att ta mig ur bingen men det vore kansek smart att sova mer än fem timmar Osse har sovit nästan hela den tiden så jag har bara varit vaken en gång mitt på.


Alla som festat i natt hoppas jag har tagit sig hem i samma skick om aningen gladare, för det måste erkännas - det råder en ruskig massa kärlek i luften. :) Idag får jag hem min gamla gubbe och jag saknar honom faktiskt lite, det är konstigt det där - bara det att man vet att han är borta och jag kan inte sova... :S

Av Ida - 20 juni 2010 00:34

Ja, jag vet inte men det känns inte helt logiskt. Nu har jag klagat i två jäkla dagar på att jag inte har fått sova - nu sover Osse sedan nära på tre timmar tillbaka och vad gör jag?? Jo jag är vaken, inte bara lite utan RUSKIGT vaken och kan inte sova! Helt genomlöjligt och om sisådär 6½ timme kommer det att vara full huggning här hemma igen. Märkligt!


Å andra sidan, för att jag skulle klara dagen har jag pumpat i mig cola i löjliga mängder samtidigt som jag i övriga fall har hållit mig i det närmaste sockerfri. OSMART! Jag får mao surfa på sockervågen tills dess att jag kraschar fullständigt och då, ja vem vet om mamman går att väcka eller om mamman öht kommer att vakna av sin väckarklocka.. Det återstår att se.

Ovido - Quiz & Flashcards