Alla inlägg den 23 juni 2010

Av Ida - 23 juni 2010 21:59

100m tvättmaskin vette fåglarna om jag inte skulle placera mig bra i. ;) Skämt å sido, varför kommer alltid jag på aldeles för sent att faaaaaaaaaaaaaaaaaan jag har inte tvättat allt jag ska ha med mig till stugan? Det innebär oneklgien att jag åker på att köra tvättmaskinen mitt i natten - som TUR var så har jag världens snällaste grannar som inte klagar på mig när jag får spader och ställer mig för att köra tvätten på kvällskröken (maskin 3 av 4 körs nu). *gilla*


Maken, ja den arme karln är på jobbet fortfarande och enligt det senaste budet kommer han att bli sen, MYCKET sen och jag kommer förmodligen inte att märka att han är hemma förränn imorgon när han kommer hem för att gå på semester.. Stackars grisgubbe!


Här hemma är det just nu rätt lugnt, Osse sover i sin säng, Toria i sin säng, Dina i bädden under trappen (det lät iaf så för en stund sedan), Rebecka ligger och sover i Jennys säng och Copy - ja hon gör det Copy gör bäst (slappar rent intensivt). De två andra svarta (Häxa och Magoo) är med maken på jobbet en stund på kvällskröken om inte annat håller de honom lite sällskap för hur kul kan det vara att sitta fast på jobbet mitt i natten??

Av Ida - 23 juni 2010 18:27

Jahapps på 7 månadersdagen smäller det! Igår lärde han sig verkligen att sätta sig om man lägger ner honom på mage (sitta har han ju kunnat länge om man satt ner honom) och idag visar han verkligen var skåpet ska stå! Eller skåpet var väl att ta i - Osse är väl inget skåp!?


Hur som helst vilden har lärt sig att krypa (ordentligt och i den riktning han själv valt) samt att krypa fram till soffan och klättra upp i den (alltså ta sig till sittandes, dra sig med armkraft upp till halvstående, fixa benen så att han står stadigt och sedan dra sig upp i soffan med armar och ben)... Attans unge!


Mjuk hjälm kommer nog att införskaffas för rackarungen har ju onekligen inte förstånd nog att hantera den här modellen hastighet.

Av Ida - 23 juni 2010 12:02

Igår läste jag och Jenny om hur vår bästaste Hea hade gett ett löfte om att inte käka godis eller snacks annat än på helgerna - alla vi som känner Hea vet också om hennes STORA svaghet för popcorn Hur som helst djävulshornen växte ut och vi tog en rask promenad till Konsum för att inhandla de saker som behövdes för att genomföra kuppen.


- sopsäck

- olja

- popcorn (opoppade minst 3 påsar)


Så laddade vi med en massa snälla tankar och ja... Måååååååååååånga pannor blev det och det tog lätt 45 minuter trots dubbla pannor (och en liten incident när vi råkade fastna i sopsäcken med den heta pannan - som tur var så gick det att skrubba bort plasten som smälte). Räden genomfördes med rent imponerande planering, i skydd av mörkret smög vi oss fram via märkliga vägar (försök smyga med barnvagn - inte det lättaste!). Jenny smög som en fasadklättrare på nätta steg upp för trappen och allt gick så fantastiskt bra (Heas hundar gav förvisso skall men iom att Hea inte såg någon blev det inte mer av det), sedan blev det steg två - mao spring som en idiot (inte heller det är helt lätt med barnvagn kan mamman berätta) och lägga så mycket mark som möjligt mellan oss och "brottsplatsen".


Väl hemma skrattade vi och fnittrade som vilka fjortisar som helst för det var onekligen en KUL kupp! Nu på morgonen när Hea skulle ut med jyckarna så ja, självklart hittade hon säcken med popcorn... Men hon hade inte en susning om att det var vi som var de skyldiga utan hon ankagade helt (i mina ögon) logiskt och fullständigt planenligt sina manliga vänner för dådet.   Ingen ville ta på sig hundhuvudet för det där...


Så slutligen efter att ha grunnat bra länge så ringer hon mig och frågar lite som att näää det kan ju inte vara du men då hon hotade att kasta bort vårt hårda kämpande så kröp jag till korset och sa att ät dem du - de är helt ofarliga. ;)


Tills en annan gång och ett annat hyss. //Höres! 

Ovido - Quiz & Flashcards