Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Ida - 24 juni 2010 11:38

Det gillar jag! Valpmatten ska ta den arma valpen en stund och då får jag möjlighet att åka ner på stan och handla en hjälm till stackars Osse som har råkat lära sig att både krypa, sitta och ställa sig mot saker senaste dagarna (alltså att han är hyfsat stabil och gör det dagarna i ända). Nu har han bulor och blåningar överallt för mamman har inte en chans att hänga med hela tiden och han måste ju få en chans att utvecklas kan man tycka! :)


Uff, förutom det så just nu är det är det rätt lugnt, de stora barnen leker ute, Osse brottas på golvet med en spegel, hundarna snarkar på lite olika ställen efter morgonprommis och käk.. Nu återstår bara att jag ska ta och göra mig klar samt om vi har tur ska jag även försöka hinna med att få på barnen rena kläder innan vi åker ner på stan en sväng. Ska bli riktigt trevligt att se lite folk för en gångs skull. :)

Av Ida - 24 juni 2010 10:13

Ja, ibland vore man nog smart om man kunde tänka efter FÖRE man gör saker och ting... Igår skulle jag ha gjort en massa ärenden, icket att jag gjorde det och idag har jag valpen hela dagen så sannolikheten att jag kan göra mina ärenden är noll och ingen - jag kan ju inte lämna den stackaren hemma ensam. Iofs hade det varit min hund skulle den fått sova med de stora medan jag kastade mig iväg... MEN nu är det inte min hund och då får jag helt sonika bita i det sura äpplet och vara kvar hemma som det var tänkt. Jag får skicka ut Gurra på uppdrag när han slutar (om han slutar i tid) istället och det kan ju bli nog så spännande. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards