Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Ida - 10 februari 2010 21:21

Kanske kan man säga att det händer alltid saker på en gång, idag har varit en sådan. Osse har varit sjuk och klängig, Toria har varit dålig och hundarna fick som ingenting vettigt alls att göra. Själv fick jag huvudvärk av modell XL (så pass att jag kräktes trots alvedon) jätteläckert! Jag tror det kan ha att göra med sömnbristen som drabbade mig inatt. Dock, vi gick faktiskt och la oss ett par timmar på dagen jag och barnen för det var verkligen bara att ge upp.


Nu har jag ätit lite men det är ändå klart tveksamt om jag kommer att klara av nattpasset om jag inte får sova snart så jag ska nog tacka för mig och gå och lägga mig och hoppas innerligt på att bota huvudvärken.

Av Ida - 10 februari 2010 08:43

Vissa dagar är onekligen av modellen, jag skulle aldrig ha gått med på att kliva ur sängen. Idag känns som en sådan. Efter en månsterstrulig natt med Oskar som har käkat i det närmaste konstant och legat nära, nära mig för han är faktiskt ordentligt förkyld den grabben konstaterar jag att han har feber. Visst han hade lite igår på förmiddagen också men nu ser han rent sjuk ut pojken. Bara att konstatera att han inte har det så lätt men att han säkert står ut med att bli skjutsad i vagnen till och från skolan. Några större utsvävningar än så utomhus känns inte helt klockrena. Jag ger de mina frukost, dottern och hundarna, alla käkar och ser ut hyfsat som vanligt - dock klagar lillan på växtverk men inte mer än så. När vi då är klara för att gå till skolan råkar jag av "misstag" pussa dottern på pannan för att inse att jösses hon är ju varm ungen! Jahapp bara att tempa och så är det konstaterat att båda mina gullungar har feber, även om det är av olika orsaker. *suck*


Mina små hundar tycker att det är PEST att det inte blir som vanligt långprommisarna är helt plötsligt indragna och får vänta tills i kväll när maken kommer hem. FAN! Jag som hade en plan för vad jag skulle göra idag. :S Som vanligt med andra ord, man ska verkligen inte göra upp planer längre fram än samma dag som det kan inträffa, då går det konsekvent åt skogen! Fördelen är att jag får nöta lite mer moment innomhus även om det inte är det jag skulle behöva göra just nu så får det bli så den här gången..

Ovido - Quiz & Flashcards