Alla inlägg den 15 september 2010

Av Ida - 15 september 2010 22:24

Ja, i vanliga fall ligger min Trollunge i sin egen säng, inatt - nä, inte så mycket. Istället har sjuklingen tre svarta jyckar i soffan i hundrummet. Jag vet inte men sist jag kikade in var soffan mer svart än någon annan färg och Trollungens ansikte var som det enda som avslöjade att det fanns någonting annat än ett gäng flattar i den soffan. :P


Hur som helst är mamman helt klart avundsjuk men Osse kan jag ju inte överge hur som helst så jag är kvar hos honom och maken är söt nog att rasta hundarna i regnet. Jag får väl trösta mig med att jag slipper kasta mig ut i jätteduschen som någon har hittat på att starta.

Av Ida - 15 september 2010 15:57

Nu har även Osse feber. Jättelatjo!


Jag vet inte men vissa dagar ska man nog bara lämna WO och vägra lämna sängen... Vad är nästa sak? Magsjuka på mer än en hund inatt? Jag vet inte men det känns onekligen som om det inte går riktigt åt det håll jag vill idag.


En kul sak däremot min söta man kom hem idag på lunchen och lämnade av saker som vi behövde för dagen iom att jag inte kunde gå iväg och handla själv. Nu närmast - Middag!

Av Ida - 15 september 2010 07:52

Ja, vad säger man vid 3-snåret vaknade Toria och var tokhet. Feber och förkylt såklart och nu ligger lilltrollet nerbäddad i soffan framför "vakna med the voice". Vi har inte sovit sedan dess ordentligt - någon annan än Ossemannen som lite lagom till att övriga familjen höll på att uppnå sömnkoman vid halv sju slog upp sina blå och sa med sin vanliga självklarhet - GOD MORGON VÄRLDEN! Jättekul...


Man blir aningen matt, men å andra sidan det är ju bra att han har sitt dygn normalt om inte annat kan det underlätta nattningen ikväll. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards