Alla inlägg den 28 augusti 2009

Av Ida - 28 augusti 2009 19:49

Toria har åkt till mina föräldrar för att få lite ensamtid och extra uppmärksamhet av mormor och morfar. Klockrent! Dessutom får jag lugn och ro när maken är bortrest i helgen. Bara bra grejjer!


Ikväll var jag och maken iväg på "date" eller vad man ska kalla det - vi var i vart fall ut och åt. Platsen var Ghandi (stavning?) och maten + servicen var som vanligt kanonbra, MEN gravid som man är så var ett toalettbesök ett måste och det var förmodligen den äckligaste toalett jag stött på genom tiderna. Alltså många utedass är fräschare både när det kommer till mängden äckel överallt och luktsensation, fy f*n säger jag bara!


Nu har vi kommit hem och det är dags för tjockisar som jag att gå och lägga sig med illamåendet, men ändå får man väl säga att det är en rätt konstig dag idag. Käken mår såklart som den förtjänar för inte kan jag sitta på en restaurang och hålla käft heller. ;) 

AJ!

Av Ida - 28 augusti 2009 16:20

Men varför??? Igårkväll fick jag ont i munnen - jahapp tänkte jag och det var ju bara att ställa in sig på att jag förmodligen hade ett hål i en tand eller någonting lika charmerande och gulligt.

I morse var det alltså bara att ringa tandläkaren och skaffa sig en tid för besök, väl där konstaterades att joooo jag hade ett litet stackars hål (som man inte ens behövde göra ngt åt) men inte alls där jag hade ont såklart! Det jag har gjort är att jag har sträckt mig och fått ont i ett muskelfäste i käken... WTF?!? Kan man ens göra illa sig där när man ligger stilla?? Jodå, det var tydligen fullt möjligt och inte ens ovanligt.

Till den positiva sidan kan man ju då lägga att jag har gjort en undersökning av tänderna och att de såg bra ut, till nackdelarna kan man lägga att det kostade ett gäng kronor som jag kunde gjort någonting roligare för...


Nästa gång ska jag nog försöka utröna om jag inte har ont muskulärt före jag åker till tandläkaren tror jag.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards