Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av Ida - 27 augusti 2009 09:14

Ja, hur ska jag börja för att göra mig förstådd..? Jag har suttit och kikat på skvallertv nu på morgonen - det duger möjligen som förströelse när man sitter och tuggar frukostmackan och dricker sitt morgonte, hur som helst..

Där tog man upp en tanke om att en känd svensk artist eventuellt skulle vara gravid, okej jättekul för den personen om det är så! Men tänk om det inte är så eller ännu värre hur hanterar offentliga människor tex sena missfall och liknande, allt som görs och sägs hamnar under mikroskopet för att disekeras och plockas isär till oigenkännlighet. Visst till en del har de människor som lever i offentlighetens ljus själva VALT att hamna där, endel kan man dock säga har råkat hamna där av "misstag" (eller varför inte släktskap?).


Jag kommer ihåg sist när jag väntade Toria då ville jag faktiskt inte att folk skulle komma fram till mig och grattulera eller beklaga (vilket ofta då lät som "men stackare har du gått och blitt på smällen") i synnerhet folk jag knappt visste vilka de var. Jag får nog erkänna att den här graviditeten har varit lättare på så sätt att jag vet ungefär vad man kan förvänta sig och ungefär hur folk reagerar, men det är ändå riktigt drygt när man får kommentarer och nu på slutet handlar de oftast om hur hysteriskt tjock jag är... Okej, jag är inte pinnsmal, det är jag inte men jag har för f*n gått ner ett helt gäng kilon sedan innan jag blev gravid så back of bitch! Min mage står rakt ut och ser ännu större ut än vad den kanske är om man försöker få någon modell av volymmått på den, förra gången blev jag mest så jag såg enormt fet ut (bred och platt mage).


Enligt graviditetskalendern har jag 94 dagar kvar att gå och det känns onekligen som en och en halv evighet - vilket det också är i sanningens namn. Jag är stor och har svårt att röra mig som jag vill men jag gör mitt bästa, promenaderna till och från skolan är kanske inte så jättelånga men de duger i krig och hundarna får komma ut och lufta sig ordentligt även om vi inte går så långt. Tur att husse är en snäll typ som går långprommisar när han är hemma.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards