Alla inlägg den 7 augusti 2009

Av Ida - 7 augusti 2009 17:43

Då har jag varit nere på stan en vända för att gå på försäkringskassan - förmodligen det ställe jag gillar MINST. Fick igår hem ett brev från dem att jamen nu har du slut dagar att ta ut så det var ju bara att skynda sig dit för att maken skulle överlåta dagar till mig... Sagt och gjort, ta med sig busungen ner på stan och sätta sig och vänta, förvisso gick det hela riktigt fort men så när jag kommer fram berättar den söta människan för mig att nämen det är ju gjort för 1,5 månader sedan och det är 2 månader sedan vi skickade ut brevet, ehhhh jaha?!? Med andra ord jag kan inte längre lita på att posten kommer fram i tid för inte xyz kollade jag på vilket utskriftsdatum det var på brevet igår... *SUCK*


Toria blev i vart fall glad för hon fick sig en mjukglass på torget och det är ju alltid uppskattat. Hann även med att inhandla en present till min lillasyster som fyller år på söndag - bra det!


Så skulle vi äta snabbmat till middag och hade hört att Alanya hade acceptabel mat, familjen stuvade in sig i lilla bilen och åkte dit för att inse att jodå, de hade pizza där - klockrent tänkte jag och beställde en rätt dyr modell eftersom att den hade det jag ville ha på en pizza idag.. 

När den så serveras inser jag att jahapp, den är i storlek med en barnpizza, det flyter fett på hela pizzan och när jag smakar på den inser jag att den smakar wellpapp... Klockrent, jag är fortfarande hungrig!!! Blir nog att göra sallad senare ikväll för min del för det där gick bara inte att äta - borde finnas lagar mot äckelpizza. :S


Nu tänker jag helt sonika lägga ner den här dagen och hoppas att morgondagen är liiiiiite bättre.

Av Ida - 7 augusti 2009 07:37

Igårkväll blev jag riktigt dålig i magen och finns det en sak jag avskyr så är det magsjukor av alla de slag - även ytterst temporära! Så döm om min förvåning när jag somnade vid 10-snåret igår och har sovit hela natten, helt fantastiskt kan inte komma på när jag gjorde det sist. *skönt* Fördelen är att jag vaknade och var frisk nackdelen är dock att jag vaknade nu vid sju och inte kunde somna om... Jaja, jag hinner i vart fall surfa lite och lägga mig i badet innan jag ska väcka Toria och börja dagen "på riktigt" med frukost åt stora, små och fyrbenta.


 Hoppas ni andra får en härlig dag!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards