Alla inlägg den 26 maj 2012

Av Ida - 26 maj 2012 05:29

Jag börjar mer och mer misstänka det - iaf partiellt... En strof har bitit sig fast nu inatt - allting som jag vill kan jag göra.


Okej, bara att banka igång saker och ting (mao få aschlet ur vagnen någon jäkla gång!), träning bara att suga i. Kan man möjligen akuttina en klöv? Mja, tveksamt men den borde ju tina om jag hänger ut den tills söndag morgon kan man tycka. Då kan jag iaf banka igång spårträningen lite seriöst med lilleman som hittills bara gått bebisspår av lite olika modeller.


Dessutom ett supertack till den person som gjorde min kväll igår när jag var på galet trist humör - du vet vem du är underbaraste du.

Av Ida - 26 maj 2012 04:11

Jupps, jag lever. Om än bara på papperet ibland. Men lever - det gör jag. :P


Har varit aningen lat på att plocka fram datorn och i ärlighetens namn - det kanske är nog så bra. Har avnjutit ÅTTA lediga dagar, eller det där med lediga var nog egentlien att ta i men jag var iaf inte på jobbet. :P Hemma har jag varit en del. Vädret har slagit om och vi har nära på sommarvärme. Nice!


Inatt jobb och senare idag återvänder jag för att jobba kvällen, så bäst! Förutom det håller jag vikten och försöker hålla hemmet typ flytande - mer eller mindre.


Jag har dock funderat en del nu på vad barnprogram heter, Händige Manny låter kanske inte direkt som ett just barnprogram och när då musiken till det hela går igång går tankarna onekligen osökt till gammal och mycket dåligt producerad porr... :S Klart skrämmande, att de heller inte kan hålla sig till ett och samma språk ens i en mening, det skrämmer mig iofs inte längre även om det från början höll på att reta gallfeber på mig. Dock - Osse gillar det!

Ovido - Quiz & Flashcards