Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Ida - 5 juli 2011 22:16

Idag har jag varit på körskolan, inte bara en gång utan två (!!) det känns faktiskt förvisso nödvändigt och välbehövligt men... ja, nä, det känns faktiskt som om jag var där lite för mycket idag. Först min körlektion - vilket var klart produktivt om jag får säga det själv. Jag körde tillåmed om en maskin på gamla "blå vägen" (jo, jag är faktiskt lite kaxig över det) och körde i en rondell gjorde jag och jag ehhh, jo jag fick visst ett litet gulligt motorstopp också... :P Men - he bju ja på!


Så var vi på handledarutbildning och onekligen även eleven skulle närvara på den... Praktiskt! Så jag maken, svärfadern (den arme och numera hårt prövade mannen), jag och såklart även Visan (för henne kan jag inte lämna ifrån mig ännu iom att hon inte har provat flaska), Osse och Toria lämnades i den mycket ansatta farmoderns (stackars kvinna!) ömma vård. Så skulle man skicka in att jo nu har vi gått den där och vad upptäcker man då - jo handläggningstiderna på transportstyrelsen är typ två månader (!!!) wtf! Hur är det ens möjligt? Så vi får se om jag hinner övningsköra ngt med någon annan än körskolan öht för attan i gatan nu ska mamman se till att få sig ett körkort! Så "enkelt" är det för jag vill, jag vill, jag vill, jag vill... Nädå - jag är bara lite obstinat men nog f*n ska det gå vägen!

Av Ida - 5 juli 2011 00:00

Ja, det är väl så det är? Jag gör saker som bara jag gör... Mer eller mindre.


Hur som helst, idag (läs igår iom att klockan slagit över tolv) har jag varit med Toria på simmingen och sedan promenad ner på stan för att köpa inbjudningskort till fredagens kalas samt ytterligare ett bandage till Torias lilla fot. Fint, tid för detta? Gissa!! Promenaden till stan från simhallen kanske är 1½km ungefär skulle jag tro, vi for hemmifrån 9 och var hemma igen snett efter halv två. *suck* Så snabbt att skriva ihop alla kort och lämna i respektive postlådor... Vid det laget var klockan närmare fyra men en fördel - hundarna fick sig en promenad iaf eftersom att de följde med på den svängen... Osse i upplösningstillstånd för den som tror att prinsen hade passat på att sova gissar fel! Däremot hade jag med jämna mellanrum avbrott för matning av liten Visa som ska upp i vikt... INTE lätt!!


Väl hemma var det dags att kasta in en tvätt i maskinen och dammsuga av hemmet som såg ut som jag vet inte vad, för att toppa det en aning tyckte jag att det luktade kattpink i vardagsrummet - jomen tjena, icket att det var i möblerna det satt utan den lilla kattens svans!! Kattbad!

Liten väldigt arg Lol och dessutom blöt dito!


Nu är katten iaf tvättad, vi har ätit och sedan åkte vi iväg en sväng på lekparken för att busa av Osse det sista. Nu sover såklart mina småttisar sött även om Visan hävdar att hon sover bäst på mamman... Söt!


Direkt på morgonen bär det av ner på körskolan för lektion tre så håll er inne om ni inte MÅSTE ner på stan under morgondagen där vid åttasnåret. ;) Men efter det ska jag på något sätt, kanske, med lite tur fixa undan och städa snyggt i hemmet - någon som tror att vi kommer att lyckas med det? Jag hoppas iaf. ;) :P

Ovido - Quiz & Flashcards