Alla inlägg den 31 maj 2011

Av Ida - 31 maj 2011 20:46

Ja, planen var fram tills i morse (innan vi riktigt hade vaknat) att jag skulle ha varit med och gått vårruset med tjockisvagnen, efter att Osse vaknat - nä inte direkt! Istället fick vi inrikta oss på att göra en hemmadag för Ossemannen var snorig och aningen febrig igenm, visan var bara lite snuvig men det kändes inte direkt som om det var en klockren tanke att svassa 5 km på kvällskröken när ungarna egentligen skulle sova med halvsjuka ungar. Således - vi stannade hemma.


Ett par kortare utflykter har vi dock sysslat med under dagen, dels en sväng ut i skogen med hundarna som behövde få sträcka på benen lite och dels ner på stan för att hämta mina nya brillor som blivit klara för avhämtning. Trevligt (men inte helt gratis märkte jag). ;)


Hundprommisen gick helt okej även om Häxa helt plötsligt tappat begreppet om att höra på matte - kan ha att göra med att lydnadsträningen är läääääääääääänge sedan den verkligen var någon struktur alls på, nu på slutet har det mest varit att försöka smyga in lite lydnadsträning om båda småttisarna sover och man inte har fullständigt tvärtjockt med allt annat att göra. Mao matte har varit en löjligt lat rackare (får bli ändring på den saken!).


Ja, nu ligger jag i sängen en sväng för att natta om lilla Visan, sedan attack mot tvättkorgen igen!

Av Ida - 31 maj 2011 07:30

Måndag morgon började med att de som ska måla om huset stängde för både fram- och baksidan med ställningar och pallbockar så när Toria skulle iväg med bussen fick vi knacka på rutan och hoppas intensivt att någon skulle höra att vi ville ut. Icket! Mamman öppnade stället dörren med risk för att bli fullständigt nerkletad, en muttrande målare senare gick det att få iväg ungen.


På eftermiddagen passade jag och mina småttisar på att hämta upp Hea och sedan promenera för att hämta Toria och vidare mot Mariedal - tygaffärn, barnens hus och djurmagazinet stod på schemat. GREAT! Ett jättetack till Hea som hjälpte till. :) Dessutom var det superkul att få lite sällskap ett par timmar (jo det tog faktiskt det för mig med tjockisvagnen).


Idag laddar vi om och planen är vårruset ikväll. Cs?

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards