Alla inlägg den 25 maj 2011

Av Ida - 25 maj 2011 20:44

sket i vasken var det ngn som alltid sa när jag var liten men ja. Det har det faktiskt gjort idag. Dagen som började riktigt käpprätt åt h*vete rent ut sagt fick onekligen en rätt trevlig vändning där snett efter att jag gav upp och drog hemmifrån med miniligisten och mellanligisten i släptåg. Vi mötte upp Jenny på stan och det är som alltid trevligt - mer av den varan!


Vi lyckades med de saker vi försökte oss på, nästan i vart fall men slutligen gav vi upp och vid tre återvände vi mot våra hem. Då hade även stora ligisten anslutit på stan. Så då var det bara att pyssla hem mina tre ligister och när slutligen maken kom hem så blev det supershopping på Willys för alla mina småttisar måste ju ha mat - mer eller mindre i vart fall. ;)

Shoppingen avslutades med en vända till Djurmagasinet för att fixa kattmat.


Till kattmatsfrågan, som jag har fått ett par av så kan jag säga att jag har två kissar hemma Copy som är en 10årig kastrat (perser) och Lol som är en liten ungkatta på under året (exotic) och i vanliga fall brukar de få Royal Canins Persian kitten (de behöver kisseungemat iom att de inte direkt är några tjockisar utan snarare tunnisar) och det stöttas upp med Royal Canin BabyCat blötmat och torrfoder (för kattungar under 4mån) de gånger vi känner oss lite äventyrslystna äter de även Royal Canins foder för Maincoon (stavning??)kisseungar som de faktiskt äter med god aptit (dock verkar de inte vilja ha det som normalkost). Copy gillar att få lite olika varianter.

Av Ida - 25 maj 2011 10:17

Ibland ska man bara ge fan i att kliva upp ur bingen tydligt är att idag är en av den modellen... verkligen! Om jag vore en smart mamma skulle jag ha stannat hemma, men... nu är jag ju som jag är så jag tar mina ligister och drar ut på stan.

Av Ida - 25 maj 2011 07:08

Igår hade Toria och hennes kamrater avslutning på karaten, jättetråkigt blev det när min stora tjej insåg att nu blir det inte fler vändor dit förrän till hösten, men de hade tydligen en bra uppvisning och allt hade gått som det var tänkt. Jättekul! :)


Själv var jag hemma med småttisarna eftersom att det helt klart bara är att inse - Osse fixar inte att sitta och titta på i en timme, då bryter han ihop fullständigt och ingen får en chans att ens tänka. Hur som helst vi passade på att gå iväg på lekparken en stund på kvällen, helt okej väder och lillgrabben var på ett lysande humör. Synd att man inte gör sådanna saker oftare för trots allt Osse behöver ytorna så att han får springa som han vill. Dock efter en halvtimme så blev Visan en väldigt arg och hungrig tjej så vi fick vända hemmåt lite fortare än jag hade tänkt. Väl hemma blev det tankning och sedan passade jag och mina småligister på att rensa lite i blommorna på framsidan och plocka bort det som hade vissnat.


Nu är det en dag senare och vi har fått oss en skön natt och alla har sovit hela natten - det är klart underskattat måste jag säga.

Ovido - Quiz & Flashcards