Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Ida - 20 maj 2011 06:54

Jahapps igår blev det äntligen "klart" eller ja klart och klart det är listning kvar men det åker jag nog dessvärre på att utföra på egen tass... Hur som helst golvet i vardagsrummet är ÄNTLIGEN utbytt, redan när vi flyttade in var det tveksammt och nu var det rent överläskigt risigt skick på det, Osse fick en sticka i foten och då säger mamman näpp nu byts det (att även maken fått en sticka i foten känns mindre viktigt - ungarna först!) ut och raggade hjälparbetare. :) Volontärer kanske man rent av kan kalla dem? Fast volontärer söker kanske upp ändamålet på egen hand? Hmmmm, tvångskommendering? Ja, någonting åt det hållet får jag nog säga att det är. ;)


Hur som helst i måndags började vi och plockade ur delar av det som skulle ut därifrån men hej vi hade ju "gott om tid"... Right? Nope, inte en chans!

Tisdag, ja då rann det blod ur munnen på grabben som håller på att få tänder så då låste han upp en förälder väldigt effektivt så mamman plockade ut allt löst som var hanterbart stort medan prinsens far fick pyssla lillgrabb... Onsdag då bröt vi samman och slet upp golvet - med resultat att hela nedervåningen var som ett smärre kaos. Igår äntligen ja då kom nya golvet in och jag måste säga - det är skitsnyggt! :D Mamman gillar det! Tack vare att vi lyckats kalla in min pappa och svärmodern allt för att underlätta verksamheten så mycket som möjligt iom att de små i värsta fall låser upp en vuxen - var!

Ovido - Quiz & Flashcards