Alla inlägg under december 2010

Av Ida - 10 december 2010 08:20

Ja idag skulle jag och Osse ha börjat dagen med att åka och käka frukost med en av mina kamrater som faktiskt fyller år idag! GRATTIS gumman! :)

Tätt följt av en tripp till käkgymnasten och så vidare hade vi planerat upp hela dagen. Istället... Ja, igår fick min lilla kille sina ettårssprutor och den arme grabben fick en liten reaktion på det och är idag febrig och inte så pigg.


Idag blir det en dag av modell soft för faktiskt, den grabben ska ingenstanns! Jag tror i ärlighetens namn att mammakroppen jublar och tackar så mycket för en dag ställd i pausläge.

Av Ida - 9 december 2010 21:10

Ja det finns saker som är bra för mammakroppen, andra saker inte så fiffiga..


Bra saker:

- lugn och ro

- väl avvägt intag av födoämnen, gärna fint fördelad över dygnets alla timmar

- sömn i tillräcklig dos

- långa bad

- motion som kan avbrytas OM man inte mår fullt så bra

- bekväma skor

- gulliga barn


Dåliga saker (som man ändå gör för att man är faktiskt inte smartare än så om man är jag):

- bakdag, alltså en hel dag på fötterna bakandes olika saker! (resultat, ömmande fötter, fogar och fullständig utmattning).

- julbord (eller jo, det var trevligt och den sociala biten var klart underskattad, MEN man ska inte äta så förb* mycket som man av någon outgrundlig anledning pysslar med).

- höga smala klackar (jo, jag veeeeeeeeeet, jag borde veta bättre men jag ryckte åt mig skorna och "sprang" till bussen - nu håller fogarna på att ta död på mig och fötterna är minst åtta storlekar större än i vanliga fall).

- skumma tomtar (kan innebära att mamman helt plötsligt inser att hon har tryckt i sig närmare femtio stycken)... *oooooooooooooooooops*


Nu ska jag ta och svimma i sängen för fy fan vad jag mår illa efter kvällens övningar även kallat julbord med jobbet, det var tämligen gott, fantastiskt roligt sällskap och klockrent på alla sätt och vis förutom att jag nu mår ganska precis som jag förtjänar!! ;)

Av Ida - 7 december 2010 22:53

Ja, jag har insett att många funderar på det och mitt förslag är onekligen inte ett av de som många tänker på men det gick en kallender när jag var liten året var 1981 och kallendern hette "stjärnhuset" med historier från den grekiska mytologin i kombination med att man fick gå ut sent på kvällen och försöka hitta de olika stjärnbilderna. Helt klockrent, faktiskt ett tv-program som många ungar såg och som ändå gav någon som helst vettig information och som man lärde sig någonting av.


Mao mitt förslag på bästa julkalendern är Stjärnhuset! Att de dessutom hade en tämligen imponerande rollista gjorde inte saken sämre. ;)

Av Ida - 7 december 2010 08:36

Jupps, det är vad vi måste göra för idag har vi onekligen ett rätt hektiskt schema, först ut på morgonkröken är mvc, sedan lunchdate med maken, Jenny och såklart Osse-Boss så en sväng på stan (vem tror att höfterna kommer att hålla för det??) följt av en tur till tandläkaren, eller tja, tandläkaren är väl att ta i jag ska till käkgymnasten. Ska bli spännande!


Vad har vi mer på gång idag, jo vi ska handla inför morgondagens jättebak av julkakor och annat spännande. Det blir soft som fan!


Förslag på kaksorter som jag av någon märklig orsak har missat. Är de nötfria är det en klar fördel annars kan vi råka förgifta Jenny och det vore ju som trist..


Nu frammåt uppåt, en banan senare så hoppas vi innerligt att det kommer att gå vägen. ;) Ska dessutom lyxa till det och Jenny ska ta Osse på förmiddagen en stund så jag kan gå ut i skogen med hundarna och busa (vilket iofs kanske inte är så smart med tanke på höfterna men helt seriöst - det SKITER jag i!!).

Av Ida - 6 december 2010 16:49

Ja då ska jag köra en premiär med blogga i den här grejen det får vi se hur det funkar.

Av Ida - 3 december 2010 12:44

Ja, om man ser på reklamerna på tv:n så är det onekligen andemeningen. Inte så kul ingång men jag blir lite lätt irriterad, för onekligen det är skillnaderna i hur vi ser ut som gör oss till individer.


Nu senast såg jag en reklam som handlade om underlagscremer och har man ärr, fräknar eller ojämnheter i färg i ansiktet så skulle man tydligen vara tvungen att göra någonting åt det... Ehh, jag har alla modeller men inte 17 orkar jag köra "cover up" varenda dag - jag är snygg precis som jag är och det är DU också!!!


Det fanns en låt som hette "vacker utan spackel" och onekligen det är få människor som inte råkat ut för större olyckor som inte klarar sig bara fint utan att lägga en smärre förmögenhet på diverse spännande produkter.


Jag duger precis som jag är, med fräknar, ett ärr på kinden och ett i pannan och onekligen, jag är lite olika nyanser i fejset men vet du - jag är bäst precis som jag är! ;)

Av Ida - 1 december 2010 15:47

Jupps, det är vad vi har pysslat med idag på förmiddagen. Osse och jag tog bussen i morse ner på stan och började med frukost på Subway följt av ett evinnerligt springande i affärer.. Det gick jättebra och jag hittade verkligen större delen av julklapparna jag skulle hitta. Kanonbra!


Okej, så till det som var mindre bra. Min ena höft håller på att mörda mig fullständigt, jag kan just så pass ställa ner foten utan att det gör så ont att jag helst vill lägga mig i fosterställning och gråta. INTE BRA!! Men det kommer säkert att gå över, hoppas jag - på sikt. ;)


En bra sak, idag är Toria på "playdate" hos en kamrat och efter det ska de fara och spela innebandy så jag behöver inte gå runt hela ersboda för att hämta igen henne, jag kan hämta henne på skolan senare i eftermiddag. Så skönt och dessutom kommer jag med god sannolikhet att få igen en väldigt trött och trevlig unge. ;) Bara fördelar!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards