Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Ida - 15 juni 2009 08:29

Människan är ett socialt djur, alltså vill man ibland träffa sina vänner. För min del innebär det att jag åkte iväg till en av mina vänner som har kännt mig sedan urminnes tider och Toria var såklart med också. På förmiddagen tog vi det rätt lugnt och hundarna fick komma ut ordentligt även fast vädret var väl lite sisådär om vi ska vara sanningsenliga - lätt duggregn är inte världens roligaste - men det spöregnade inte så vi gick en ordentlig vända med de svarta. *skönt tyckte både vi och de*


Sedan drog vi iväg via kontoret (jag skulle in och fixa lite papper) och jag tänkte att smart jag ringer och  ber om hjälp att kolla när bussen går - det varken jag eller min kamrat kollade var om bussen hade sommaruppehåll vilket den såklart hade från och med idag... Hmmm... Japps, det skulle jag såklart ha sett direkt på hållplatsen om jag kollat men det gjorde jag naturligtvis inte utan en  timme senare fick vi åka iväg. *asg* Varför händer sånnt här bara mig när jag är mitt vanliga splittrade jag?


En eftermiddag med massa roligheter och jag måste säga, det var jättekul att komma ut och röra lite på oss. Nästa gång ska jag dock ladda med lite mer Toriaanpassade saker så lilla bebisen (min kamrat har en liten en) inte blir väckt av en lekande Toria.. Hon blev lite högljudd när det blev långtråkigt men som TUR är gick det att spela dator en liten stund - "Drakens värld" på bompawebben rockar tydligen!

Ovido - Quiz & Flashcards